Да на снимка го гледам.Двигателя е 140 кона 2001 год. е колата това добар двигател ли е ?И от тая год има ли такъв двигател Distinactive или нещо такова .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет при покупка на 166 2.4jtd
Collapse
X
-
Това е относително, зависи кой я кара, моя по груби сметки изкара 250 000 оригиналния, но пък километража ми показва 190 000високо отделяне обикновено означава износен феродов диск, но пък моя до последно си отделяше ниско долу, смяна + труд на моя около 550 това мисля че е една от най ниските цени които може да се намери + 80 000 гаранция
Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:10.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщениеТова значи ,че неможе под 100 000 да отделя високо оригиналния съединител нали.Значи и там са прехванали това с превартането на километража .166 2.4JTD-00г.
Comment
-
Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщениеТова значи ,че неможе под 100 000 да отделя високо оригиналния съединител нали.Значи и там са прехванали това с превартането на километража .
Съединителя има две помпи може и от тях да е, нали ти казвам- моя отделяше ниско до последно и като видях диска феродото беше тънко като вестник.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщениеА колко струва кожен салон втора ръка ? Защото тая е с кожа по вратите много хубава бяла,но седалките са текстилни.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
така.....май значи от Италия не е много на далавера като гледам цените тук.Някой би ли се съгласил доиде с мен да избереме една кола и да идем да я видиме на диагностика..някой който разбира и знае какво да каже на този с диагностиката за какво да гледа....и как е по-добре да гледам за такава с кожа или да си купя после кожен салон защото явно кожата вдига цената.Естествено,че ще почерпя.Може и на лични да пишете най-добре.Иначе е тази ми хвана окото http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11344609275809655&f 1=details
Last edited by BMWWW; d.m.y г., 23:18.
Comment
-
На тая кола нещо не и е наред...сега забелезах.Погледнете задната гума от едната страна колко по далече е от бронята отколккото до прага.Това не мисля,че е нормално.Гледам снимки на други алфи 166 и при тех не е така.Вие какво мислите?
Comment
-
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениетова "автоматични светлини " как се разбира че го има... Че не бях чувал на 166 за тая екстра... ?
Comment
Comment